Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Владимир Путин се присъедини към честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград. В пламенна реч руският президент заяви, че страната му „отново е заплашена от германски танкове“.

"Тези, които очакват победа на бойното поле, очевидно не разбират, че една съвременна война с Русия ще бъде съвсем различна за тях. Ние не изпращаме нашите танкове до техните граници. Невероятно е как пак ни заплашват с германски танкове", заяви Путин по време на честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград, имайки предвид военната помощ, обещана на Украйна от нейните съюзници.

"Но имаме начин да отговорим и той няма да приключи само с използването на бронирани превозни средства. Всеки трябва да разбере това. Русия е уверена в себе си, в своята правота и в своята победа“, добави Путин, очевидно намеквайки за огромния арсенал от ядрени оръжия на Русия.

Той беше категоричен, Русия ще извоюва победа над Украйна, както е станало и при битката за Сталинград.

По-рано, в рамките на подготовката за посещението на Путин, местните власти наложиха забрана за преминаване на тежкотоварни и едрогабаритни превозни средства в границите на града. Били са премахнати бездомните животни, а неподдържаните сгради са били покрити с тенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

374

Анонимен

преди 1 година

а сега китай ще спасява русия само че китаи винаги си търси това което е дала не е като запада да дава само

373

Анонимен

преди 1 година

само че не са само гермаски като едно време а сега са и на тези ваши бивши саюзници дето ви хранеха през втората световна като САЩ И Великобритания

372

Jas

преди 1 година

Да, товарищч Путин, ще отговорите. Ама с повишена продукция на самогонката! Видяхме ги вече вашите прехвалени танкове и *** пияна и неспособна армия. Сега вече му казвате Великата отечествена! След месец-два ще я наричате иначе. Жалко, че мужиците няма да се събудят от зимният сън и да ви поискат сметката...държите ги пияни вече повече от 100 г.

fallback