Снимка: БГНЕС
fallback

Eксплозията се чу в източната част на Киев, съобщи украинското издание "Зеркало недели". Отбелязва се, че в града не е обявена въздушна тревога, предава БГНЕС.

Също така изданието, позовавайки се на публикации в социалните мрежи, информира за експлозии в Буча и в контролирания от Украйна град Запорожие. Експлозии е имало и в района на Киев, повредено е важно инфраструктурно съоръжение, написа в канала си в Telegram Алексей Кулеба, началник на Киевската областна военна администрация.

На свой ред украинското издание "Страна" съобщи, че метрото Харков спря работа след взривове в града. В част от втория по големина украински град е спрян токът. По-рано беше съобщено за въздушна тревога в шест региона в източната част на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Руска кавал секция

преди 1 година

Още не са успели да преминат Соледар. Вече стана два месеца се мъчат и само трупове и от двете страни, но украинците се бият смело и не отстъпват. Лъжа е "фактът" че в солните мини се крият укри. Това са тезиси на уйейбсатът на Готвача и "музикантите". Щатските сателити показват други картинки. По тази причина и джуджетата мълчат, дори и главния готвач на пандизчийски трупове-камикадзе.

55

Анонимен

преди 1 година

Нали Украйна печели войната, какви са тези фалшиви новини.

54

Анонимен

преди 1 година

Много перални е имало в Соледар. Сега руснаците се заредиха с чипове и тръгват съм Киив.

fallback