Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Формира се нов глобален ред и той не трябва да зависи от прищевките на западните страни. Това обяви руският външен министър Сергей Ларвов, съобщи ТАСС.

Той се надява ЕС да бъде равноправна част от новия многополюсен свят, за да стане това обаче групата трябва да прекрати напълно своята зависимост от САЩ.

Oще по темата

"Вероятно глобализацията по американски е приключила. Изграждаме нова логистична и финансова програма, която не трябва да зависи от идеите за превъзходство на западните партньори", коментира Лавров.

Дипломатът припомни, че преди са били давани много обещания на Русия. Много от тях не са били спазени от западните държави.

И допълни, че доказателства могат да се намерят в мемоарите на много от западните дипломати от онзи период.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Ха ха ха

преди 1 година

До хард 73. За твое сведение, азиатска култура и цивилизация има, та макар и да не ни е близка. Но американска такава - НЯМА. От американците останаха само избитите и натикани в резервати индианци, робите от Африка, а сега желанието им да подчинят целия свят, включително и Европа. Най-големите колонизатори и експлоататори налагат измислената им демокрация, според собствените си разбирания и само в своя изгода.

63

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа е в тотален фалит.Предстои разпад на ЕС.Германците май се усетиха.Дим без огън няма.Не вземам страна,но защо тябваше да си унищожим армията?27 месеца съм служил,три месеца задръжка имаше.Сегашните същества от УЖ мъжки пол друсат кючеци.Упадъкът е тотален.

62

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че САЩ промива мозъци от десетилетия и все изтъкват себе си, но никога не трябва да се допуска един да надделее. Европа трябва да мисли ако иска да съществува. Не може да имаш зависимост на 100% нито от Русия, нито от САЩ. Вземе ли един властта става диктатура.

fallback