Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Атака с дрон по летище в руската Курска област предизвика пожар в резервоар за съхранение на петрол, съобщи днес губернаторът на областта, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Oще по темата
Няма жертви. Пожарът е локализиран. Всички служби за спешна помощ работят на място, написа губернаторът на Курска област Роман Старовойт в „Телеграм“. Курска област граничи с Украйна.

От 24 февруари насам летището в Курск не приема самолети и от него няма полети, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

ДА ТЕ СВЕТНА фенче..

преди 1 година

БАЙРАКТАР-2...бият на 1000км радиус и носят боен товар от 180кг.----НЯМА ВЕЧЕ ЗАЩИТЕНИ РУСКИ СКЛАДОВЕ И ЛЕТИЩА ЗА РУСИЯ В ТОЗИ ПЕРИМЕТЪР.....да ти обяснявам ли за Крим и Новорусийск , какво означава това...??!

41

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Жужето- Tи Зеленски ли си, че се наричаш сам- Жужето? Както и да е.....обяснявам ти, без дори да съм русофил. Щото не се информираш преди да пишеш. Дрона от статията за Куркс е британски и не е същия като тези от вчера. А вероятно оператора му също е британец, имайки пресвид хилядите британци пратени в Украйна. Обсега му е само няколко десетки километра. Вчерашните дронове са стари съветски дронове от които Украйна няма много, иначе щяхме да ги видим до сега. Както падналия такъв в Хърватска

40

Анонимен

преди 1 година

И кво японците като бяха толкова жертвоготовни какво стана? С две бомби бяха принудени да се предадат. Украйна с всяко ново оръжие вдига ставката!

fallback