Снимка: БГНЕС
fallback

Максим Тимченко, главен изпълнителен директор на украинския енергиен холдинг DTEK, предложи на съгражданите си да обмислят напускане на страната за 3-4 месеца, за да намалят потреблението на електроенергия, предаде телевизия канал TSN, цитирана в местни и чужди медии.

"Ако жителите успеят да намерят алтернативно място за пребиваване за още три до четири месеца, това ще бъде много полезно за електрическата мрежа. По-специално, намаляването на потреблението на електроенергия ще гарантира, че има светлина в болниците, които спасяват нашите ранени войници, " обясни той.

Според Тимченко напускането на украинците ще помогне за спестяване на електроенергия след щетите в енергийната система на страната, нанесени от руските атаки. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

268

Анонимен

преди 1 година

Престъпникът Зеленски, който докара страната си до пълно унищожение, да вдига бялото знаме, и да започнат да си оправят *** Украйна.

267

Анонимен

преди 1 година

Много руски ***,много нахалитет!

266

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Според мен, можем да им помогнем като помолим Бойко тиквата да си отвори онова чекмедже, нали много ги обича! Айде боже само една пачка!

fallback