Снимка: БГНЕС
fallback

Русия заяви, че нейните кораби, които бяха подложени тази сутрин на атака с дронове в пристанище Севастопол, са участвали в сделка с посредничеството на ООН за разрешаване на износа на украинско зърно.

„Трябва да се подчертае, че корабите на Черноморския флот, които бяха атакувани от терористи, участват в осигуряването на сигурността на „зърнения коридор“ като част от международната инициатива за износ на селскостопанска продукция от украинските пристанища“, заявиха в руското министерство на отбраната.

Отделно Москва обвини Лондон, че при атаката в Севастопол украинската страна е била подпомогната от подразделение на британския флот, което е замесено и във взривяването на газопроводите „Северен поток“ „Представители на това подразделение на британския флот участваха в планирането, осигуряването и изпълнението на терористична атака в Балтийско море на 26 септември, която взриви газопроводите „Северен поток 1“ и „Северен поток 2“, се казва още в съобщението на руското министерство на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

210

свадител

преди 1 година

В атаката е участвал лично Роуан Аткинсън който по образование е електроинженер.Лично той е преустроил своят Миникупър в дрон и е оставил на руският екипаж 300 литра 12 годишно шотландско уиски.Екипажът е бил очарован,обаче после нещо се объркало.....

209

Зозо

преди 1 година

До Чочо.......Сармат да посети Лондонстан...... Хахахааа, сармата е една анимация :)))))))

208

Vvbbv

преди 1 година

Ако е вярно, че англичаните помагат толкова много, спукана им е работата на ***. Много бой има още да ядат. Когато англичаните са имали флот, крепостните са яли гъби и корени.

fallback