Снимка: БГНЕС
fallback

Северноатлантическият алианс де факто се включи в конфликта в Украйна, но това не влияе на целите на Руската федерация, заяви говорителят на руския президент Дмитрий Песков в неделя по телевизия "Россия-1".

"НАТО де факто вече се включи в украинския конфликт. Но това по никакъв начин не влияе върху наши цели и предположения, тоест операцията продължава и ще бъде доведена до край", каза говорител на Кремъл в интервю за Москва. Кремъл. Програма Путин ", отговаряйки на въпроси на журналиста Павел Зарубин.

Помощта на НАТО за Украйна значително усложнява ситуацията, но потенциалът на Руската федерация ни позволява да продължим специалната военна операция и в тези условия, каза Песков. Той отбеляза, че за Москва е "значително по-трудно" задето НАТО подкрепя Киев. „Това вероятно изисква наша вътрешна икономическа и друга мобилизация. Едно е режимът в Киев, а друго е потенциалът на НАТО. Това е допълнителна тежест. Но нашият потенциал ни позволява да продължим операцията в тези условия“, подчерта говорителят на Кремъл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

144

и ся ко

преди 1 година

ши прайти? шайката на дяволчето Фют, де ше се криете, дали ще има място у бункера за всички червени фашаги?

143

Анонимен

преди 1 година

Аре, пускайте им още две-три ракети и да се свършва тая драма... и без това Илончо и Германско, Холандско, Белгийско дават вече заден...

142

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Песков вие какво си мислите? Събрахте се бяндюгите от целия Свят (моллите от Иран, севернокорейските кааапути...и кой ли още не) и нападнахте Украйна, мислите ли че нормалните хора ще оставим това така??

fallback