Снимка: Twitter
fallback

Русия манипулира разследването за взрива на Кримския мост така, че зад инцидента да стоят Украйна и службите на трети страни. Това твърди украинският портал "Труха".

Днес ФСБ (Федералната служба за сигурност) публикува „рентгенова снимка“ на полуремаркето на камиона-бомба от апаратурата за стационарни скенери - инспекционния радиотехнически комплекси СТ-6035 на Управлението на ведомствената охрана на Министерството на транспорта на Русия. Според украинския портал обаче се оказва, че „рентгеновата“ снимка не е на камиона, който е проверяван от униформени на влизане към моста.

Oще по темата

"На рентгена няма резервна гума, което се вижда на записите от видеонаблюдението. Освен това едната ос пред камиона магически изчезна", пишат от "Труха" в Twitter.

Първоначалната хипотеза е, че взривът е причинен от камион-бомба, а от огнения облак, възникнал след експлозията се е взривила и влаковата композиция по железопътното трасе на моста.

Кремъл обвинява за експлозията на нелегално построения на украинска територия мост Киев и я нарича терористичен акт.

FSB epically screwed up with the x-ray of the truck and the video of its inspection.

Attention to the pictures: there is no spare wheel on the x-ray, which can be seen on the footage from video surveillance. In addition, one axle in front of the truck magically disappeared. pic.twitter.com/qxJDwL51Jh

— ТРУХА⚡️English (@TpyxaNews) October 12, 2022

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Некъф

преди 1 година

Рашките този път счупиха ***!

90

Анонимен

преди 1 година

какви грешки търсите там???тука как е минал"товарът" ???? тонове!!! това ми пишете!!! и през ръмъния....! и който е доларо и фондациофил по-полека!!

89

...

преди 1 година

Един и същ путинофил пише коментар след коментар тук. Явно отчаянието е пълно и при русоробите. Пише си коментар после сам си отговаря на коментара съгласявайки се, явно не загрява, че ип-то му е видно. Жалка картинка. Целият им измислен свят за някаква руска мощ рухва пред очите им.

fallback