Снимка: БГНЕС
fallback

Градската прокуратура в София се самосезира по повод информацията в медиите, че камионът, който избухна на Кримския мост на 8 октомври, е минал през България. Това информират от прокуратурата.

Oще по темата

Проверката е възложена на Министерството на вътрешните работи и ДАНС, като след приключване материалите следва да бъдат докладвани в прокуратурата за преценка на събраните данни и наличието на основания за образуване на досъдебно производство.

Допълнително в прокуратурата е постъпило уведомително писмо от ДАНС за извършвана от Агенцията проверка по случая. Вчера от ДАНС съобщиха, че тя е по разпореждане на служебния министър-председател Гълъб Донев.

Говорителят на служебния кабинет Антон Кутев каза вчера за БТА, че служебното правителство е изискало информация от службите по темата с камиона, който се взриви на Кримския мост.

Ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин каза, че камионът, взривен на Кримския мост, е минал по маршрут, включващ България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 1: "Камионът не може да причини такива щети"? Глупости са това, г'лупости на търкалета. Камионът умишлено и минал успоредно с ж.п композиция с цистерни с гориво за да взриви и тях. Чети и тогава пиши. Те, евроатлантиците всичко могат да измислят. Сега сигурно ще започната да доказват, че руснаците сами за си взривили моста. Който иска да вярва. Важното е е латерната на русофобската пропаганда да се върти непрекъснато.

10

Unknown

преди 1 година

Щом е толкова важен и строго пазен този мостец как така е минал че и гръмнал а ?

9

Анонимен

преди 1 година

До бг смешки, бг чеббурашек я ни припомни как започна бурята в чаша вода? Жокер - след като някакъв рушшки дупетат дрънкал нещо без доказателства ест. И нашите т.е. радевите поддлоги се впрегнаха да не обидят рушшкия слон, вместо да защитят страната както биха направили всички нормални. Ама това е положението, рушшкия слугинаж провължава от 1887г. та досега.

fallback