Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът на Русия Владимир Путин е свикал за утре оперативно заседание на националния Съвет за сигурност, обяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Oще по темата
По думите на говорителя съвещанието е с постоянните членове на съвета. Песков не каза дали на заседанието ще се обсъжда ситуацията около Кримския мост, който в събота бе повреден от взрив на камион.

ТАСС посочи, че Путин редовно свиква оперативни заседания на националния Съвет за сигурност, обикновено веднъж седмично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

какво се чудим

преди 1 година

има изход от ситуацията и той се нарича Афганистан -нека си припомнят как се прави и да не се бавят и да увеличават жертвите и загубите и страданията и на двата народа!

63

кристина

преди 1 година

показаха от сателит, как под моста излиза ракета и се взривява.. :( кой може да спре тази война? кървавия клоун няма да се откаже, Бог да ни е на помощ, ако дедко отвъд океана поиска България да се включи във войната.. нашите политици са същите като тайванските, само долари ги интересуват

62

Произвеждането в

преди 1 година

генерал полковник на Кадиров беше право и задължение на министъра на отбраната. Путин безцеремонно наруши руските закони, присвоявайки си това право. Той настрои генералитета против себе си и против силовите групировки. Путин ускори разпада на руското правителство и приближи края си.<br><br>Прочети още на: <a href="https://dnes.bg/rusia/2022/10/09/ramzan-kadirov-loialen-kym-puti

fallback