Снимка: БГНЕС
fallback

Съветът по сигурността към министър-председателя се събира в Министерския съвет днес, за да обсъди евентуални последици за страната от войната в Украйна и след референдумите там, съобщи БНТ.

Служебният премиер Гълъб Донев е председател на Съвета. На срещата ще присъстват директорите на службите. Очаква се да бъдат обсъдени вариантите за противодействие на евентуални заплахи за страната при ескалация на напрежението в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 1 година

Да се събират, нека си говорят. Но България да не излъчва никакаи сигнали. По данни на Ми-6, Русия готви ударни групировки в Ростовска и Брянска области, за мащабно контранастъпление. А в Беларус очакват приемане на армейски ешелони. Очевидно СВО е приключила, заформя се война.

12

ПОМНИТЕ ЛИ

преди 1 година

Как тия служби казаха, че Русия няма да напада Украйна навремето?! Въобще знаят ли нещо смислено. То в бг-мама или форумите тук знаят повече. Мъкааааа.,.,.,,

11

Анонимен

преди 1 година

Може би ще търсят решение на задачата която да им поставили от Кремъл.А именно ...изваждане на България от съюза с НАТО.И включването и мобилизирането на българския войник час по скоро на руската страна в конфликта.

fallback