Снимка: БГНЕС
fallback

Шестима души загинаха, а около 20 са ранени при стрелба в училище № 88 в Ижевск, предаде ТАСС, цитирайки пресслужбата на Министерството на вътрешните работи на Удмуртия.

"Към момента са известни шестима загинали и около 20 ранени в резултат на неговите действия. Информацията е в процес на уточняване", заявиха от пресслужбата.

Намерено е тялото на мъжа, който е открил стрелбата. Според информация на министерството той се е самоубил, предава БГНЕС.

"Тялото на мъжа, който е открил стрелбата, вече е намерено от полицията. Според съобщенията той се е самоубил", заявиха от пресслужбата.

Тази сутрин е имало стрелба в училище № 88 в столицата на Удмуртия. На мястото на инцидента пристигна ръководителят на републиката Александър Бречалов. По случая работят всички специални служби и медици. Има жертви сред учениците, установено е, че е убит и охранител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА УКРАИНА!!! Всяко руско дете е потенциална заплаха за демократичната западна общност!!! Ами ако сред тях е бил някой следващ диктатор, който реши да напада НАТО, САЩ и ЕС? Затова нещата трябва да се захващат по навреме.

68

Българин с кръстче

преди 1 година

Сега е модерно терористите вместо " Аллах Акбар" да крещят "Христос Воскресе " мухайаха

67

Живков

преди 1 година

Представете си мобилизация в Америка?Ония там да им дадат оръжие хахахахаххаа не трябва Русия повече да воюва с агресора зад океана.Те сами ще се оправят готови са.Затова си искам социализма,тогава нямаше тези безумия които дойдоха зад океана и налазиха велика Русия.А на нас овцете българи ще ни оправи само една яка диктатура!

fallback