Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Лидерът на руската Чеченска република Рамзан Кадиров заяви, че е дълголетник сред ръководителите на региони в Русия и че ще обмисли оттеглянето си от поста, предаде ТАСС.

"Днес научих, че както излиза, съм "дълголетник" сред действащите глави на субекти от Руската федерация. Станаха 15 години, откакто ръководя републиката (. . .) Мисля, че вече ми е дошло времето, докато не са ме изгонили (. . .) Вече започнахме да мислим за това", казва Кадиров във видеозапис, публикуван в неговия канал в "Телеграм".

В забележка към клипа той посочва, че според него "напълно е заслужил един безсрочен и дълъг отпуск".

По думите на Кадиров навремето той е бил "най-младият и най-неопитният". "И сега съм си пак така неопитен, но младостта отмина нанякъде (. . .) Ние кавказците, чеченците, имаме пословица: "Колкото и да е уважаем и дългоочакван един гостенин, ако той си замине навреме, това понякога е още по-приятно", добавя Кадиров.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Алекс

преди 1 година

Кадиров е пътник.Продаде се на руснаците и скоро чеченците ще му пръснат кратуната.Ще му спестят мисленето.

50

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Всъщност цялата война в Украйна е една измама! Това не е война, а специална операция по крадене на булка! Решил съм да се оженя за N-ти път и съм лудо влюбен във Владимира Зеленска! Искам я, желая я и я сънувам всяка нощ хабиби! Путин се съгласи да ми помогне, защото го поканих за кум!

49

К Е Ф

преди 1 година

Кадирка, ко стана бе? Нали щеше да ходиш до Берлин, ама се разбра, че в Херсон изгърмя една цяла база пълна с брадати над 200 кадировчета - всичкото туш и нещо омекнаха крачката май май а?

fallback