Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Президентът на Русия Владимир Путин изразява дълбоки съболезнования за смъртта на бившия съветски лидер Михаил Горбачов. Това заяви за ТАСС говорителят на държавния глава Дмитрий Песков. Сутринта Путин ще изпрати съболезнователна телеграма на роднините и близките му, каза Песков.

Oще по темата
Първият и последен президент на СССР почина вчера на 91-годишна възраст.

Като президент Путин неведнъж се е срещал с Горбачов. Последно е приел бившия съветски лидер в резиденцията си в Ново Огарьово през март 2006 година, на следващия ден, след като Горбачов навърши 75 години. Путин всяка година е изпращал поздравления на Горбачов по случай рождения му ден (на 2 март), отбелязва ТАСС, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 година

ОМОН-овците на Путин не работят нещо мъжко на фронта, а бият деца и жени по площадите и ги вкарват в автобусите и им вземат листчетата с надписите. ОМОН-овците са два метра и ще защитят Путин на фронта, а той праща затворници и престъпници и джуджета като него по 1,20 метра. Путин пази двуметровите ОМОН-овци за себе си.

14

До Джо

преди 1 година

Кое е късото при теб бе пич , че много трудно за отгатване е? Голям отворко си, скрит зад телефон или компa. Като си такъв мъжага, що не работиш нещо мъжко, ами повръщаш тъпотиите си е нета и в работно време.

13

Анонимен

преди 1 година

До 5 Учудващо е на тая възваст щом си бил по времето на Хитлер и си се ослушвал за съболезнования, колко добре разсъждава главата ти и как улучваш и виждаш буквите да драскаш глупости

fallback