Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Гърция, Дания, Словакия, Словения и Хърватия са включени  в списъка на неприятелските за Русия държави. Това съобщи пресслужбата на руското правителство, предаде ТАСС.

Oще по темата
В съобщението се пояснява, че правителството е актуализирало списъка на чуждите държави, извършващи недружески действия, насочени срещу руските дипломатически и консулски представителства зад граница.

В резултат на това в списъка попадат гореспоменатите пет страни от ЕС.

В съобщението се посочва още, че Словения и Хърватия няма да могат да наемат в своите дипломатически мисии в Русия руски граждани за сътрудници. За Гърция, Дания и Словакия възможностите за наемане на руснаци за дипломатически сътрудници е ограничен - 34 души за Гърция, 20 души за Дания и 16 души за Словакия.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

ГЪРЦИТЕ ИМ РЕЗНАХА

преди 1 година

Газа.....

61

Щерев

преди 1 година

цеееелия свят е неприятел на Русия... време е да се преселят на друга планета...хаха.ха

60

Анонимен

преди 1 година

До ЗозоЗозо, за САЩ са 53 държави. Останалите до 196 не ги броиш. Поевчето държави в Южна Америка, Азия и Африка са сърбали попарата на САЩ и биешите колонизаторски държави от Западна Европа Германия, Франция,Португалия,Испания, Англия, Белгия,Нидерландия, Италия, но ти забравяш да ги включваш в списъка на противниците им. Сега посочените държави се опитаха да си припомнят миналото и да действат с методи от 16-20 век, но не се получава. Нещо повече:Западна Европа ще има насреща си обединен блок

fallback