Снимка: БГНЕС
fallback

Публикуването на стенограмата от разговора между руския президент Владимир Путин и френския му колега Еманюел Макрон е нарушение на "дипломатическия етикет", категоричен е руският външен министър Сергей Лавров.

Oще по темата

"Дипломатическият етикет не предвижда едностранно изтичане на (такива) записи", заяви Лавров по време на пътуване до Виетнам.

Подробностите за поверителния разговор дни преди военната операция на Москва в Украйна бяха разкрити от телевизионния оператор France 2 в документален филм за поведението на френския президент по отношение на конфликта.

Лавров заяви, че Русия няма причина да се срамува от съдържанието на разговора между двамата лидери.

"Ние по принцип водим преговорите по такъв начин, че никога да няма от какво да се срамуваме. Винаги казваме това, което мислим, и сме готови да отговорим за тези думи и да обясним позицията си", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 година

Что стана с новата подводница Мацква? Гордост.

27

Степа Бандеровски

преди 1 година

Толкова е мощен тоя ФАЩ, тази Франция, та и целият запад. Н.ср.ни сата.исти. Яко бяха мощни, до сега щяха да са нападнали РФ. Не им стиска, защото знаят кога наближава краят. Никога до момента не са били толкова близо до изчезването си. Колкото повече оръжия изпращат в укроландия, толкова са по-близо до финалната права. Нашите ги водят на шахматната дъска доста грамотно. Няма от какво да се срамувате. Защитавайте до край православието срещу антихриста.

26

Анонимен

преди 1 година

Лавров има да се чуди че за соростутките лапането на п-ишки е бизнес и стандарт.

fallback