Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Танкове, ракетни установки и бронирани превозни средства дефилират в репетиции тази вечер в Москва. Военнослужещите проведоха поредна генерална репетиция за големия парад на Деня на победата на 9 май, предаде ВВС.

Московчани се събраха като зрители за огромните военни машини.

Военният парад на 9 май на Червения площад е ежегодно събитие за отбелязване на победата над нацистка Германия във Втората световна война. Тази година, обаче, парадът придоби допълнително значение след инвазията на Русия в Украйна.

Някои анализатори предполагат, че президентът Путин ще обяви някаква победа в Деня на победата, въпреки че е трудно да се предвиди какъв успех ще имат руските войски в дните до понеделник. В публичното пространство дори има спекулации, че Путин ще обяви национална мобилизация на мъжете в Русия, въпреки че говорител на Кремъл отрече да се разработват подобни планове, и нарече слуховете "глупости".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

БZП

преди 2 години

До Анонимен 75 - пак нещо не си разбрал! Това е пособие с което се настройва хардуера, защото както е известно руската интегрална схема е най голямата интегрална схема. Както и българския слон е по малкия брат на руския слон, с който хобот до хобот вървят през вековете. Но.. в тази част ще ти бъде полезен за разяснение Копейкин, или може би Нинова.

70

Анонимен

преди 2 години

До БZП//////// А, снимка 1? Видя ли големия чук, с който войничето ремонтира парадната, военно техника?

69

БZП

преди 2 години

Снимка 6 кърти мивки! Либоф на фона на големата железария. Рушка идилия! Очаквам български русофили да ме оплюят, че не разбирам "великата руска душевност", ама ми се струва малко.. извратено. Тея машини не са сътворени да сеят любов. Кой ли обаче да се интересува от това!

fallback