Снимка: БГНЕС/ЕПА
fallback

Русия възнамерява да приеме на въоръжение не по-късно от тази есен първите способни да носят ядрени бойни глави балистични ракети "Сармат", предаде Ройтерс.

Това става ясно от изказване на генералния директор на "Роскосмос" Дмитрий Рогозин пред телевизионния канал "Росия 24".

Oще по темата
Рогозин е добавил, че ракетите ще постъпят на въоръжение във военно подразделение, което ще бъде базирано в Ужур в Красноярски край, на около 3000 километра източно от Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 2 години

До пасарелада.но ти произхождаш от там където живеят руснаците учи си историята ако не знаеш да ти подскажа прабългарите дойдоха от ростовският край

48

до Призовавам НАТО

преди 2 години

Ей момче, голям бързак си ти! Не НАТО, а космическата флотилия ня Пентагона USSF ще атакува крепостните при..мати и то чак когато психо-жужето натисне бутона на ядреното куфарче, в резултат на което при.митивните *** ще изчезнат от лицето на Земята. Лошото е, че това ще стане към края на тази година, време през което аз.иатските ди.ваци ще нанесат много щети на Украйна и не цялото човечество. Все пак, макар и късно света ще бъде спасен от тая са.танин.ска па.смина.

47

Анонимен

преди 2 години

До Призовавам НАТО !.......Да ме призове, нали съм от НАТО-вски протекторат и да участвам и аз в нападението на Русия, че ми писна да живея като Сскот, не Фицджералд!Искам да участвам в почвообразуването на Юкрейн! Хип-хип-хуре-е!

fallback