Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Броят на страните, които имат независима от САЩ позиция, ще се увеличава в близкото бъдеще. Това обяви заместник - председателят на Съвета на федерацията на Русия Константин Косачов, цитиран от ТАСС.

Той обяви, че САЩ толерират само един суверенен свят, който е техният собствен. Реално страната налага своите идеи. Косачов смята, че динамиката на международните отношения се определят от броя на страните, които капитлурат пред тази позиция и този на останалите. Според него американското правителство очаква броят на отстъпилите значително да се повиши след последните събития.

"Аз мисля, че ще се случи точно обратното. Мисля, че светът не изглежда добре със само една суверенна държава. Извънсъедбните разправи с непокорните държави се превърнаха в нейн основен похват за работа. Нейната дипломация търси подобни варианти на поведение", заяви Косачов.

Oще по темата

Той добави, че вече се вижда разминаване в позициите на Полша и балтийските държави с тези на Франция и Германия по темата за действия спрямо Русия, което показва как някои държави търсят своя суверенитет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Анонимен

преди 2 години

Смешковцииии вие дори и 1 ден нямате прекарани в Америка, тръгнали да ми пишете глупости. Кога дойдите и видите за какво развитие става на въпрос, тогава говоруте глупости. Смешковци.

124

Анонимен

преди 2 години

А още повече... от Русия!

123

Ss

преди 2 години

САЩ = смърт, разруха, робство.Либия, Ирак, Афганистан, Камбоджа, Виетнам, Египет, Тунис и още много други. Единственото от. САЩ е кръв и война..

fallback