Снимка: БГНЕС
fallback

Путин е разпоредил привеждане на силите за ядрено възпиране в състояние на специална готовност. Това е станало по време на среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу и началника на Генералния щаб Валери Герасимов Владимир, съобщават Ройтерс и РИА Новости.

Държавният глава е подчертал, че "западните страни не само предприемат неприятелски действия срещу страната ни в икономическата сфера, имам предвид санкциите, които всички добре знаят, но висши представители от НАТО си позволяват агресивни изявления срещу страната ни“.

Днес британският външен министър Лиз Тръс коментира, че сегашната ситуация в крайна сметка може да ескалира в конфликт между Москва и НАТО, „ако не спрем Путин в Украйна“.

Според сайта на руското Министерството на отбраната стратегическите сили „са предназначени да възпират агресията срещу Русия и нейните съюзници, както и да победят агресора (нанасяйки му поражение), включително с използване на ядрени оръжия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

361

j

преди 2 години

До До 401 И къде го видя това,че стрелят по жени и деца.... Отвори web камерите на Киев и ще ведиш, че война, такава каквато си е опитват да я представят няма....... Киев е празен, но не унищожен град.... Може да бъде изравен със земята за 24 часа..... но е нали или смяташ,че това благодарение на смелата украинска армия......

360

Kostas Linke - Клош

преди 2 години

До Kostas Linke, ти мижитурко проклета хахахахахахахаха

359

гном

преди 2 години

Моето лично мнение е, че Путин е нагъл и страхлив мъж.

fallback