Снимка: БГНЕС
fallback

Според БСП времето на дипломация не е изчерпано по отношение на конфликта в Украйна, въпреки че Русия пpизнa двeтe caмoпpoвъзглacили ce ceпapaтиcтĸи peпyблиĸи в Изтoчнa Уĸpaйнa - Дoнeцĸa и Лyгaнcĸa.

„Очакваме всички страни да се въздържат от военна експанзия. Призоваваме за преки преговори под егидата на ООН, които да започнат реален процес на принципите на междувагонното право“, каза бившият министър на външните работи и настоящ депутат от БСП Кристиан Вигенин.

Oще по темата

Той добави, че левицата изразява силна загриженост от последното развитие на конфликта.

„Признаването на двете територии е в нарушение на международното право и с това действие се навлиза в нова, непредвидима фаза на развитието на конфликта“, посочи Вигенин.

Левицата също така в да се определи за приоритетна цел запазването на живота на хората в региона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

анонимен

преди 2 години

Този какво говори. Та БСП сте русофилите и предатели на България. Я се скрий девойче . Ти не си мъж.

24

Анонимен

преди 2 години

Колко са лицемери тези другарчета от това пеогнило БСП особено това недоносче мамино *** ти вие точно това искате и копнеете, че, ако може другарят ви Путин и България да завземе мед ще ви капне на другарските сърчица.Тъй тя ама децата ви всичките до едно все в западни университети учат и живеят мога да се обзаложа, че нямате и един единствен сродник в Москва дрешките ви също не са от руски дезайнери за колите ви няма нужда да коментирам.Но за простичкият човечец Русия та Русия

23

бг

преди 2 години

няма дипломации *** разбират само от бой по канчето Да си припомним финландската война 1941 когато шепа финландци унищожиха цяла една сталинска армия

fallback