Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Кремъл заяви днес, че има възможност за продължаване на диалога със САЩ, но че изглежда ясно, че основните искания на Русия в областта на сигурността не са били взети предвид, въпреки че Москва не бърза да прави заключения, съобщи Ройтерс.

Oще по темата

Описвайки напрежението в Европа като напомнящо за Студената война, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че на Москва ще й е необходимо време, за да разгледа отговора на САЩ на мащабните искания на Русия в областта на сигурността.

Той заяви, че е в интерес както на Москва, така и на Вашингтон диалогът да продължи, макар че според него забележките от страна на САЩ и НАТО, че основните искания на Русия са неприемливи, не оставят много място за оптимизъм.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

" селянин "

преди 2 години

Досега не бях чувал за топлата война освен във секса .

62

Анонимен

преди 2 години

Русия преди 2г вика "имаме нова хиперзвукова ракета, която може да удари Вашингтон преди те да са разбрали", пак Русия "набихме Казахстан", пак Русия "дали ще ви дадем газ или не, зависи колко ни клекнете", пак Русия "дай да сложим 120 000 войска по границата с Украйна и да заплашваме Европа с война. Сега Русия "това ни напомня на студената война" ами спрете да ескалирате положението бе. В ЕС всички се занимават с КОВИД и енергийни кризи от 5г, в САЩ са в свободно падане, Русия ескалира конфликт

61

Кико

преди 2 години

Хем бият, хем викат:- Бият ни! Незнам Украйна да е тръгнала и завзела руско село даже! Ако не е вярно , поправете ме!. Правото на по - силния! Нали "братушки"!

fallback