Снимка: БГНЕС
fallback

Руският президент Владимир Путин подписа закон за отмяна на задължителния годишен технически преглед на личните превозни средства.

Текстът беше приет от двете камари на парламента на 22-и и 24-и декември и засяга около 50 милиона автомобили и мотоциклети в Руската федерация.

Техническият преглед остава задължителен за таксита и други видове транспорт за хора, както и за лични превозни средства, които се използват за служебни цели. На преглед подлежат и автомобили и мотоциклети по-стари от четири години в случай на продажба и регистрация, както и при осъществяване на конструктивни промени.

Контролните органи могат да изпратят превозното средство на преглед само при очевидна техническа неизправност, която създава риск за автомобилното движение. В правилника се запазва точката, която задължава собствениците да следят за техническото състояние на собственото си превозно средство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

..пък ни премахна редовните заплати, нормалните цени, екскурзиите до Гръцко, мезонетите и Айфоните за хиляди левове.Путин репи да яде, *** :)))

47

До 54

преди 2 години

"....А ние като НАЙ-БЕДНИТЕ в Евро Съюза имаме двойна заплата и двойна пенсия от руснаците....." - Вуте ти нямаш НИЩО ве, нито си в Европа, нито взимаш двойно. Погледни си ЦЕНИТЕ , сметни колко неща първа необходимост може да купиш със 300лв и тогава врекай. Пък и незнам защо въшкарска България все с богати или големи държави я сравнявате - я Люксембург, я Германия, я Русия. Кое е общото ?

46

До 54ти

преди 2 години

Виж какви са цените на газта парното тока бензина храните лекарствата и градския транспорт в Русия и ги сравни с тези в България ? А заплатите са дори по високи от нашите. Защо вярвате на пропагандни медии като Долно Зеле дето бълват небивалици за Русия. За всичко има информация в Интернет. Четете !

fallback