Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Кремъл опроверга информация на американска медия за струпване на руски войски в близост до Украйна и я нарече "нискокачествен фалшификат", предаде Ройтерс.

Oще по темата

Агенцията отбелязва, че Кремъл обаче е подчертал, че Москва е тази, която решава къде ще бъдат дислоцирани военните на руска територия.

Информационното издание "Политико" съобщи, че сателитни снимки, направени вчера, потвърждават наскорошни съобщения, че Русия отново струпва войски и въоръжение по границата с Украйна, след като имаше друго голямо струпване тази пролет.

Вчера самата Украйна отрече да има струпване на руски войски близо до източната й граница, припомня Франс прес. Според Киев движенията на военни са били планирани действия в рамките на преместване на военнослужещи след провеждане на учения.

Пентагонът пък каза, че Вашингтон следи отблизо ситуацията по руско-украинската граница.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 2 години

бг один хлеб 1,65 и 2 лв в русия один хлеб 0,80 до 2 лв высшыи сорт в бг цените догониха россия с светлини години в россия квартплата -битови услуги от 100 лв до 180 лв зависим от апартамента включено от *** до асансиора метачка ток вода гореща и студена отопление а вие тарикатите американски *** ще студувате тази зима осебено софия

24

ззз

преди 2 години

Винаги съм се чудил дали хора като "Щерев" по-долу са кръгли и/или толкова са им промили мозъците, че даже вече не мислят какво пишат. Щото не мога да допусна че някой ще плати и доларче за драсканиците по-долу срещу Русия. Тези писания могат да имат само обратен ефект.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21..........Страна, която е световен лидер по производство и износ на зърно, не може да гладува!..........СЕСЕСЕРЕ е най-големия износител на зърно по време на гладомора.

fallback