Снимка: Агенция "Фокус"
fallback

Самолет Ан-26 е изчезнал от радарите в Хабаровския край, предава TACC, цитиран от Агенция "Фокус".

Съобщението е получено в регионалния център за управление на кризи към Главното управление на Министерството на извънредните ситуации (МЧС) на Русия в 11:45 часа московско време.

Самолет Ан-26 е спрял да комуникира с наземните служби на 38 км от летище Хабаровск, по предварителни данни, в района на природния резерват „Хехцир“. На борда му е имало шест души - пилоти и техници. Те са извършвали технически полет над пистите на летището. Според информацията екипажът не е докладвал за неизправности на борда и излитането е протекло нормално.

Спасителите не са регистрирали аварийния радиомаяк на самолета. Самолетът Ан -26 е извършвал технически полет - проверявал е работата на наземните комуникационни системи.

Сред версиите за аварийна ситуация се вземат предвид грешките при пилотиране и метеорологичните условия. Хеликоптер на Федералната агенция за въздушен транспорт е ангажиран със търсене на самолета. Спасители от Амурския спасителен център са пристигнали в Хабаровск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

до Боби

преди 2 години

Казва се облитане, Боби!

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10-------Хкрементче, на български се пише "опрял", с "О"! ***! После виж в Уикито колко струва факания F-16! После прочети колко плати Боко за "нашите", така, гаче плаща на цялата кръчма, със селяндурски жест! Ако някога тези бракми стигнат до България, ще са чудесна мишена за руските пилоти! Жалко, че ще загинат наши момчета! А аз не искам това!.....Е, къде е лъжата?

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9Алоо, господин руски хибридчик, измери си носа сигурно е упрял в масата от толкова много лъжи в един пост.

fallback