Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Изгубена е връзката с руски самолет Ан-26 с 29 души на борда. Това е станало над полуостров Камчатка.

На борда му се намират 23 пътници и шестима членове на екипажа, предаде ТАСС.

Самолетът е бил изправен, пилотът не е докладвал за неизправности. Ан-26 може би е паднал в морето, казаха от спешните служби. „По предварителна информация Ан-26 е претърпял катастрофа и е паднал в морето“, каза източникът на руската агенция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Крим не е руски

преди 2 години

такава е традицията на всички самальоти сделони в Росия. накая всички падат и ....за скрапха.ха.ха

24

"сумалиец"

преди 2 години

"архив БГ Нес" - на снимката е Ил-76 на китайските ВВС, личи си по камуфлажа и червения флаг на вертикалния стабилизатор. А самолетът вече е намерен, ударил се е в скала. Полетите в оня край на земята не са за всеки. буципоклонниците плюнчиха ли се като се люсна тия дни С-130 "Херкулес" (производство на САЩ) във Филипините? Не. Мълчаха кат пукали. *** днеска обясняват колко метра писта трябвала, за да излети Ан-26 - 870 метра са. Доста далеч от "2-3 км".

23

До Боби

преди 2 години

Генчо, колесниците на изделието на ТРИ високоразвити западни икономики са ПРОИЗВЕДЕНИ от една изостанала индустрия от титан и титанови сплави, каквито европейските гиганти не могат да произведат - нямат технологии и суровини! Населението им сумарно е повече от два пъти > от това на Русия, а самочувствието им зашкалва грандоманометъра!Русия прави и подводници от Ti!Все още продават тази стратегическа суровина и готови изделия на янките. 30% от титана на Боинг и останалите лешояди идва от Русия!

fallback