Снимка: БГНЕС
fallback
Германия е тясно свързана с Русия исторически и икономически. Между двете страни трябва да се поддържа диалог въпреки съществуващите разногласия. Това заяви канцлерът Ангела Меркел в своя седмичен подкаст по повод наближаващата 80-годишнина от нападението на нацистка Германия срещу Съветския съюз, пише в. Монитор.
 
"Германия, както и целият Европейски съюз, не могат да приемат ситуацията в Крим", подчерта Меркел.
Oще по темата
 
Берлин е обезпокоен, че в последно време усилията в областта на гражданското общество както в Русия, така и в Беларус, са ограничени и са станали "невъзможни".
 
"Отношенията ни се усложняват заради задържането на мирни демонстранти и нежелани опозиционери", допълва канцлерът. Независимо от това, както и преди, Германия се нуждае от диалог с Русия, изтъква още Меркел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ББ

преди 2 години

До М.Тачърелементарно...и си я плащаме,прескъпо...опитваме се да се държим цивилизовано...омразата и нагнетяването на напрежение не работи за хората...а за няколко олигарха и диктатора,и децата ви ще обитават Света ни...

27

Петър

преди 2 години

май е време да скъсаме с руската мафия и слугите и в България да се изгонят или в затвора за да вървим напред.. Руските пара зити са във вреда не всеки българин.

26

Анонимен

преди 2 години

В Урина и Киниев само Крим им е проблемът. Иде зима. Неиде ни нафта, ни гас ни По жицата-айде да не будиме Йовков, камо ли във вагон кемюрец иде. Садят като гламави върби и ги водят за високо калорично бързо растящо дърво. Хората са в тотална прииждаща беда. Изобщо не им пука нито за Фонбас, нито за Луганск камо ли за Крим.

fallback