Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Бившият американски президент Доналд Тръмп пожела успех на приемника си на поста Джо Байдън на предстоящата му среща с руския лидер Владимир Путин.

Oще по темата
"Успех на Байдън на срещата му с Путин, не заспивай на срещата и, моля, предай му на най-добрите ми пожелания", отбеляза Тръмп в задочно обръщение към настоящия държавен глава на САЩ, когото неведнъж е наричал "сънливия Джо".

Срещата Байдън-Путин се очаква на 16 юни в Женева.

Тръмп посочи още, че неговата срещу с руския президент в Хелзинки през 2018 г. е била "прекрасна и много продуктивна".

Предишният американски лидер изрази увереност, че въпреки твърденията в медиите от тази среща САЩ са "спечелили много, включително уважението на президента Путин и на Русия", предаде ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

ББ

преди 2 години

забравяме те...наглостта,нечовечността ти,ниското ти образование,алчността ти ни отблъскват...презираме те,пий си белината...нещастнико...Историята на Човечеството ти е отредила графа...забвение...не те помним...независимите съдебни в САЩ ще те докопат...децата ти...внуците ти...Справедлив Свят!!!

29

ББ

преди 2 години

заспи...Народа на САЩ и право охранителните му,Армията му не спят,тръмп насърчи убийствата в Конгреса на САЩ,опит за преврат си бе,уби невинни американски граждани с приятелите си расисти,националисти,мафиоти и руски агенти,разбира се...платено от путин през дойче банк,фашисти,националисти,КГБ,мафията атакуват Свободният Свят,битка за Свободата на милиардите по-света...тръмп в затвора за предателство и убийства насърчени от него,Бог да пази САЩ!дори не си лъки!предател!

28

Анонимен

преди 2 години

хахаха Биг Бос говори, голямата загуба на УСА. Тръмп щеше да ги орпави всичките, *** американци, бедни са мислят че тръмп им е виновен. А на новия ви вожд, ся плащайте повече данъци. Накара насила тик ток да си продаде бизнеса си на УСА, спря сумати междунаордни плащания на организации защото само цоцат а не вършат работа. Сега всичко установено обратно пак, и тик-ток също не трябва да си продаде бизнеса....

fallback