Снимка: БГНЕС
fallback
Швейцарските власти обявиха, че ще затворят част от въздушното пространство на страната за полети заради срещата на 16 юни в Женева между руския президент Владимир Путин и американския президент Джо Байдън, предаде ТАСС.
 
"Федералният съвет одобри временно ограничение за използването на въздушното пространство по време на срещата между президента на САЩ Джо Байдън и президента на Русия Владимир Путин от 15 до 17 юни, 2021 в Женева", се казва в съобщението.
 
Швейцарските ВВС ще изпълняват функциите на въздушна полиция и ще извършват засилено наблюдение на въздушното пространство, заяви правителството. Ограниченията се въвеждат от 8:00 сутринта на 15 юни до 8:00 сутринта на 17 юни местно време. Става дума за въздушното пространство на региона на Женева с условен център над Площада на нацията до централата на ООН. В същото време търговските полети до и от международното летище в Женева „няма да бъдат засегнати от ограниченията“.
 
На заседанието си в петък Федералният съвет разреши разполагането на до 1000 военнослужещи в подкрепа на властите в Женева във връзка със срещата на върха. По-специално военните ще отговарят за защитата на чуждестранните мисии. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

процедурно питане

преди 2 години

снимката на статията кога е правена.До колкото знам г-н Байдън не се е срещал с никому неизвестния Клутин и джуджето много е високо бе..ха.ха.ха

27

ББ

преди 2 години

Време е за Армията на САЩ,време е да реалностите г-н Президент..имат само манипулациите и лъжите,,ядрените на брежнев...накажете убийците на милионите невинни г-н Президент,зашлевете шамар на джуджето...или отменете срещата...и да им обявим Война...Свободен и Справедлив Свят...или да го погребем!!!

26

ББ

преди 2 години

Манипулираните "държавници" на китай,обслужващи путин обявиха световна биологическа война на Света ни..умират невинни...отнети човешки Свободи...насаждат хаос и убийства...21 век е най жестокият и безпомощен...най кръвожадният..заради елементарни крадци и убийци като путин и "приятелите" му,време е за нова Световна Война...Ние сме Свободни Човешки Същества...Бог ни дава Живота и китайците обслужващи путин нямат права над тях!!!

fallback