Снимка: БГНЕС
fallback

Руснаците масово се заинтересуваха от почивка в България след съобщението за отваряне на границите й. Това показва онлайн проучването на услугата "Tutu.ru", за което съобщи БГНЕС, позовавайки се на "Lenta.ru".

Oще по темата

През последната седмица броят на заявките за търсене на билети по маршрута Русия-България е нараснал със 150 процента. Този скок на заявките дойде, след като властите ни обявиха готовността си да приемат туристи от 1 май. Въпреки това, както отбелязват експертите, директните полети между страните не са възобновени, така че туристите ще могат да стигнат до курорта само с прехвърляне.

На 29 април българското правителство обяви официално откриването на външните граници за туристите, включително руските. Те ще трябва да предоставят един от трите документа, потвърждаващи липсата на коронавирус: отрицателни резултати от PCR тест, сертификат за ваксинация и сертификат за наличие на антитела

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

132

kenoworth

преди 2 години

Крим никога не е бил украински,самата Украйна е създадена от Русия, така наречената Маларус,краварите са тези които подстрекават *** украинци, да водят война с Русия,с надежда,че някой ден ще разположат тъпите си бази на Крим.краварите на Крим , става ми смешно всеки път като го кажа.

131

Анонимен

преди 2 години

Абе да не идват.Не ги искаме.Особено жените им.

130

Никола

преди 2 години

мечтата им е да дойдат именно с танкове!

fallback