Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Русия ще отговори на всякакви бъдещи неприятелски действия от страна на Съединените щати, заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров в Казахстан, където е на посещение.

По думите му американската политика на санкции спрямо Русия води до задънена улица и не постига желаните от Вашингтон резултати, предаде БНР.

Oще по темата

„Трябва да разчитаме на себе си, защото нито Съединените щати, нито техните съюзници са надеждни партньори. В ключовите за развитието на държавата области не можем да зависим от техните настроения и от това с кой крак са станали сутринта“, каза Лавров.

По-рано говорителят на Белия дом Джен Cаки съобщи, че в близките седмици Съединените щати ще предприемат нови мерки спрямо Русия.

По информация на агенция „Блумбърг“ администрацията на президента Байдън обмисля въвеждането на нови санкции и изгонването на руски дипломати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

наблюдаващотдалеч

преди 3 години

До Анонимен113 Да знаеш случайно, най-добрият руски университет, на кое място е в световната класация? Кои са първите 10 университета ? Продължаваш ли да твърдиш, че диплома от московски университет се признава навсякъде?

82

бай Ставри

преди 3 години

Ами и р00сия да наложи санкции на краварите и евр огей0вете. какво го жали

81

На Запад е хубаво

преди 3 години

Защо така плачат, нали санкциите на Запада укрепваха руската икономика - истината е, че Русия е много изостанала страна, (не само технологично) 75 % от населението няма канализация, 20 мил. живеят с доходи от 100? месечно ( официалният животен минимум в Русия) и 19 мил. изкарват по 120 ? месечно ( официалната мин. заплата в Русия -12 000 рубли ) Като резултат около 800 000 годишно се изселват от Русия на Запад ......

fallback