Снимка: БГНЕС
fallback

Нови санкции на Европейския съюз срещу Русия, които са в отговор на лишаването от свобода на опозиционния лидер Алексей Навални, се очаква да влязат в сила в началото на другата седмица, заявиха днес източници, цитирани от ДПА и БТА.

Според източниците писмените заповеди се предвижда да бъдат предадени в понеделник, което означава, че те могат да бъдат публикувани още във вторник и тогава да влязат в сила.

Сред евентуалните мишени на санкциите може да бъдат руският генерален прокурор Игор Краснов и ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин. Други възможни мишени са началникът на службата на затворите Александър Калашников и директорът на Националната гвардия Виктор Золотов.

Санкциите вероятно ще включват замразяване на авоари или забрани за пътуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 3 години

първо беше: следващите днипосле, следващата седмицаочаква се следващия месецнайвероятно след следващата годинаВаско кръпката ще им пейне Надуван Плюс Банд некоя триакордна прокопирня блузи блузи панталонависи виси гъзьо на балконаиес блузи ъессъъ панталона на балкона с лампиона, майна филибето

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Приятелю, уважавам желанието ти да просветиш плебса, но съм песимист! Липсата на елементарна култура е много характерна за тези "мислители". Сигурен съм, че не знаят нищо за изброените от теб титани.Да, въпрос на чест е било да работиш за Руската империя, да можеш да разгърнеш целия си талант!Аз с учудване разбрах, че генуезци са направили бойниците на Московския Кремъл и намерих прототипа им в Генуа. Или че Боалдийьо е творил в Санкт Петербург!Това е Русия - страна на културата

52

Анонимен

преди 3 години

С едната ръка гласуват санкции, а другата ръка протягат към Путин да про.сят ваксини. Пов.ръща ми се...

fallback