Снимка: архив, БГНЕС
fallback

САЩ наложиха санкции на физически и юридически лица, свързани с бизнесмен, близък до президента на Русия Владимир Путин, и с руските тайни служби, съобщи Франс прес.

Осем души и седем фирми, свързани с Евгений Пригожин, наричан "готвача на Путин" и с Федералната служба за сигурност, попадат под ударите на мярката.

Според финансовия министър Стивън Мнучин тези лица работят с Пригожин за разширяване на руското влияние в Централноафриканската република, предаде БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

Лошия Тръмп налага санкции, а добрата баба Меркел храни режима на Путин с милиарди за газ. Добре че са САЩ защото европейците нямат гръбнак.

12

,до 12

преди 3 години

До Анонимен Грижи се за твоята азиатска матушка, която още не е скъсала с робството наречено крепостничество и изисква жителство и разрешение да се преместиш от град в друг.

11

Явор

преди 3 години

Петър Стоянов как възхваляваше Рейгън и как сервилно се държеше с Клинтън, когато Клинтън дойде в България да ни принуди да затворим АЕЦ. Петър Стоянов какви апологии прави на Рейгън, който нарича Съветския съюз "империя на злото". Брюксел, ЕС, понеже са си зависими от САЩ безпринципно им налагат санкции; за недоказани неща са тези санкции.

fallback