Снимка: БГНЕС
fallback
Руски дипломат е бил задържан от чешката полиция през юни тази година за извършване на незаконна сделка с боеприпаси, съобщи Чешкото радио.
 
Дипломатът е задържан в град Ричани, който в близост до Прага. От полицията твърдят, че той незаконно е купувал патрони за снайпер, както и други видове боеприпаси. Служителят на руското посолство има дипломатически имунитет и е бил освободен веднага.
 
Според информацията на радиото става дума за един от сътрудниците на отдела на военното аташе към посолството на Руската федерация. След инцидента дипломатът незабавно е напуснал Чехия.
 
Посолството на Русия отказва да коментира случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Калашников ползва немски блоеприпас 7,60 като са увеличили калибъра, за да не могат германците да ползват руски, докато 7,60 пасва идеално на руските цеви.Уникална ТЪПОТИЯ!Ама УНИКАЛНА!АК ползва скъсен патрон от Мусин 7,62.По това време немския автомат STG44 е с калибър 7.92.

11

Анонимен

преди 3 години

Изчислението на боеприпас е сложно и изисква умения.Калашников ползва немски блоеприпас 7,60 като са увеличили калибъра, за да не могат германците да ползват руски, докато 7,60 пасва идеално на руските цеви.

10

Анонимен

преди 3 години

Факсината им ги фалашима, Нафтата им ги църна, патарони за снъпър немат и одът из Парга да гя раткупают, новичока им казачок играет, а Чугуненка от Полония погубилься без Варашаву усмонрелься. Толко на софийски вокзал тиквьй на Сибир отправляльсяРукавен хох, хензе мперьод, спринцовачка рълньот, под кожу бодьот и ваксинку додтоьоооот

fallback