fallback

Руската Пепеляшка – този нов прякор получи участница във военния парад на Калининград, след като загуби обувката си на празничния ден 24 юни.

Oще по темата

„Връчиха ми грамота затова, че не се разсеях и запазих самообладание в необичайната ситуация“, похвали се мичман, фелдшер на зенитно-ракетния полк за ПВО към Балтийския флот, Ксения Калчинская – Руската Пепеляшка. Тя заслужено бе назована герой на парада в града.

Ксения разказа как се е стигнало да загубата на обувката. Колежката й я настъпила случайно, което довело до разхлабването на обувката. Зрителите на парада всъщност не забелязали, че Калчинская е останала без обувка, любопитната подробност била оповестена от медии след края на парада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

понимайш?

преди 3 години

Майката на тази рускиня е работила известно време на исток. Поради това дъщеря и се е родила с такива мижави очички.

67

Анонимен

преди 3 години

До 60 ти.Господинчо руснаците са последната дупка на кавала в световен мащаб.Всички цивилизовани държави пропищяха от тях.Напълниха запада с мафиоти и ***.Изобщо защо ги пускат там!

66

пияница мистик

преди 3 години

На тази като и гледам монголоидните очи и веднага се сещам за едно джудже, дето направи православни славяни всички в к0чинaта си, барабар с мюсюлманите чеченци, киргизи и какви ли още не. Важното е, че нашите балъци пyтин0питеци му вярват и те се пишат православни славяни, нищо че очите им кафяви, тена като на ромите от Факултета и косите черни

fallback