Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Четирима души загинаха при твърдо кацане на хеликоптер Ми-8 на летище „Уголние Копи“ на полуостров Чукотка, съобщи ТАСС, като се позова на местните власти.

По предварителна информация причина за падането на хеликоптера са технически проблеми.

Инцидентът е станал по време на изпитания след ремонт.

След приземяването хеликоптерът се е запалил.

Четиримата загинали са военнослужещи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 32/35Пий си хапчетата .... Добре че живея в охранявани места, иначе с толкова откачени колкото виждам че има в България щеше да е абсолютен кошмар да мисля, че може да сте някъде наоколо около мен или семейството ми.

32

До Анонимен 32

преди 3 години

Леко,ще се задавиш! Стюпи, аз съм древен и знам много, изобщо не ми се мотай в краката! Най-хубавото вино е моето, направено от моите ръце - няма сулфити, разкошен букет, траен послевкус, силно! И който от приятелите си пийне от него, го оценява високо. Ти, дребно глупаче, да не мислиш, че ще почна да търся в Нета разни знаменити и скъпи вина, да ти обяснявам нещо! Виното е култура, усещане и се пие с хубави, интересни хора. А Бог ми е дал такива!Не е трудно да ме изчислиш - "Масандра". Спомени

31

До Анонимен 31

преди 3 години

Сикорский е върл руски националист, роден в Малоруссия, което е без значение в случая. Както и това, че е бил идеен противник на болшевиките. Той е гениален конструктор, създал най-тежките бомбардировачи през ПСВ -"Святогор" и "Илья Муромец". В Америка измисля вертикалния винт, с който стабилизира посоката на полета, компенсирайки въртящия момент.Ако мислиш, че има разлика между руснаците и украинците, си в дълбока заблуда! Има дребни и временни различия, които днес се раздухват от зли сили!

fallback