Снимка: БГНЕС
fallback
Русия установи 5642 случая на коронавирус за последните 24 часа, съобщи руският кризисен център днес, предаде Ройтерс. Така общият брой в страната достига 52 763.
 
За последното денонощие жертвите на COVID-19 са 51 души. Общо починалите в страната са 456. Оздравелите към момента са 3873.
 
Този месец случаите на зарадени с коронавирус в Русия рязко започнаха да се покачват, въпреки преди това в страната се съобщаваше за много по-малко заразени в сравнение със Западна Европа в първите етапи на пандемията.  
Oще по темата
 
Москва си остава eпицентър на заразата в Русия, където са над 50 на сто от случаите.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендоста много сме българите в москва да не мислете че в бг ще сме подобре сега в началото намай ще получим заплатите си при само изолацията бг нима ще ни даде такава възможност общувам с познати и роднини от бг всеки плаче че парите им нестигат за нищо и много са без работни слава на бога че русия си помага на гражданите си не вярваите на бг журналисти какво пишат в русия помагат дори и на безработнитеи на малкият бизнес

35

sofeto

преди 4 години

Статистиките в "рашата" не са претърпяли промяна още от времето на "Залпа на Аврора"!

34

Анонимен

преди 4 години

Русия е пред прага на големи бунтове... Милиони безработни, милиони без заплати заради нулевия петрол.Ако имате познати там балгари час по скоро ги преберете

fallback