Снимка: БГНЕС
fallback
Русия днес съобщи за 196 нови случая на коронавирус. Това е рекорд за денонощие, а в страната заразените стават 1036, предаде Райтерс, цитиран от БНР. 
 
За последните 24 часа е починал един човек, с което жертвите стават 4. 
 
Руското правителство нареди всички кафета и ресторанти в страната да затворят за седмица от събота. Разпореждането е срещу разпространението на коронавируса. 
 
Разпоредено е на обектите на федерацията да "спрат дейността на организациите в сектора на общественото хранене". Изключение ще се прави за доставка на храна по домовете. 
Oще по темата
 
Президентът Владимир Путин обяви в сряда, че седмицата от 28 март до 5 април ще бъде неработна.
 
От днес В Русия са спрени и всички международни полети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

sssr

преди 4 години

хора ,на руснаци не вярвайте дори да се кълне в майка си. това е изостанала държава и назадничави хота . те нямаха еднократни спринцовки до 1990 година и ги гледаха каточели са пристигнали от марс а не от търново.

60

Чичо

преди 4 години

НА 147 милионна Русия 1036 заболели това са 0.00000007 на човек А в 6 милионна България 314 са 0.0005 на човек Е къде са заболелите повече

59

горчивата истина

преди 4 години

Руснаците ще се справят, те са видели две и двеста. Има видеа на ю-туб, как си лекуват болните. Там е военна дисциплина. Да му мислят разглезените европейци. Съжалявам за американските граждани-заложници на една много порочна здравна с-***, но същото е и в доста европейски страни,където се цели болните не да се излекуват,а да се докарат до хронифициране на болеста,за да може фармацефтичният бизнес да процъфтява.Затова има и ще има много жертви в ЕС, повече от хората имат заболявание млади и стари

fallback