Снимка: БГНЕС
fallback

България направи шоу и цяла информационна кампания около изгонването на двамата руски дипломати, посолството на Русия беше уведомено за обявяването им за "персона нон грата", след като тази информация беше вече разпространена в медиите, заяви официалният говорител руското външно министерство Мария Захарова, съобщава "Фокус".

Oще по темата
"Противно на общоприетата практика в такива случаи, от събитието направиха такава информационна кампания, медиен повод. Ние имаме и доказателство за това: посолството на Русия беше уведомено за даденото решение, само след като тази информация беше разпространена в медиите", заяви още Захарова, цитирана от РИА Новости.

"Не бяха представени материали, доказателства, основания, които да послужат за основа на предприетите решения или вината на тези хора. Беше направено такова шоу", заяви тя.

Както е известно в края на миналата седмица България обяви изгонването на двама руски дипломати поради обвинения в шпионаж. Двамата вече напуснаха територията на страната ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, ти май ще трябва да си прочетеш пак Закона за държавния служител, и по точно член 4. Такива като теб съм ги обучавал на това какво НЕ трябва да правят на всяка цена. Ти си мислиш, че това което правиш тук е безобидно, но е в разрез с официалната ти позиция. По-лошото е, че си мислиш, че е възможно да разделяш личното ти мнение от професионалното ти такова до степен на пълни противоположности: нека ти кажа, това не е възможно

85

Анонимен

преди 4 години

Тя била секси бе. Особено когато е рздразнена.

84

горките животни

преди 4 години

Ми тоя баце с шоу управлява вече 20 години и скота си гласува. Не че вие руснаците сте цъфнали, пияници такива, присмял се хърбел на щърбел

fallback