Снимка: БГНЕС
fallback


Руски туристи са били евакуирани от самолет в Новосибирск, след като един от двигателите му се запалил преди излитане, съобщиха местни медии, цитирани от ДПА и БНР.

Около 200 пътници са били заели вече местата си в готвещия се за излитане самолет, когато двигателят се запалил. Пилотът задействал противопожарната система, а пътниците и екипажът напуснали летателната машина.

Няма пострадали. Не се съобщава какъв е моделът на самолета и на коя авиокомпания принадлежи. Туристите е трябвало да пристигнат днес във Виетнам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

На това му се вика: уцели като с пръст в рядко"! Пълна ангажирана помммия!Веднага погледнах специализиран сайт за авиоинциденти. Поисках за последните три дни. Карта на света, квадратчета със самолетчета. За последните три дни има само един загинал пилот в щата Юта (Utah се чете Юта, а не Утах, както прочетох от грамотни джурналяги!). Този случай в Новосибирск даже не бе споменат!С други думи, СРАМ!

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5, не ни кради Крума Страшни! По негово време мюсюлманите са щъкали още в пустините на Арабия, след като великият хан Тервел е изклал огромна арабска войска при Константинопол не са пристъпвали насам!

16

Четете, бе!

преди 4 години

..при попытке запуска силовой установки самолета А320 рейса Новосибирск-Камрань произошло воспламенение скопившегося авиационного топлива в выхлопной системе. После этого сработали датчики превышения температуры выхлопных газов. Согласно инструкции экипажем была приведенав действие система пожаротушения силовой установки.Пътниците са изведени, самолетът не е получил повреди.Много шум за нищо.Еърбас, каква да правиш!Впрочем, Камран е във Виетнам и там има руска база.Може да помислиш нещо!

fallback