Снимка: архив, Reuters
fallback

Български студент е бил изнасилен от двама мъже в Санкт Петербург. Това е съобщил самият потърпевш, предаде РЕН-ТВ.

Инцидентът е станал на 16 октомври в района на метростанция „Проспект болшевиков“ на петербургското метро.

Двамата мъже са нападнали момчето, след което го завлекли в изоставени сгради и го изнасилили.

Българинът в момента се намира в една от градските болници.

В Санкт Петербург момчето живее в общежитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

Анонимен

преди 4 години

Загубих доста време, за да установя, че единственият източник на тази фигня и РЕН-ТВ - частна телевизия с неособено добро име. Не им вярвам въобще, но защо наша медия разпространява тази съмнителна информация?Случило се било в 16 часа през деня. Тогава там е здрач, но не тъмнина, а полицията обикаля.

91

№ 96 съм

преди 4 години

Подобен текст написах и вчера, но го изтриха! А това не е хубаво и ще го разберат... some day!Отдавна бях студент в този велик град и го познавам добре. Знам манталитета на преобладаващото болшинство. Не казвам, че няма ***, но със сигурност има респект от полицията. Там тя е в постоянно движение, денонощно, а от страх от терористични актове около метростанциите никога не остава без наблюдение. За това твърдя, че това съчинение е провокативно и е част от очернянето на Русия. Хора, бдете!

90

Анонимен

преди 4 години

Това е 100 % измишльотина, написана, разбира се, с цел.Влезте в GOOGLE EARTH и веднага ще намерите въпросната метростанция. Намира се в нов квартал на СИ край на СПб, на голям булевард. Само нови големи жилищни блокове, явно добре населен. Има и голяма административна сграда и нищо, което да прилича на изоставена сграда, в която може да си заведеш някого, за да го изнасилиш. Около метростанциите има хора по всяко време, а задължително патрулира полиция.В района няма учебни заведения.*** лъжа

fallback