Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters
fallback

Президентът на Русия възложи да бъде направен анализ на степента на заплаха във връзка с тестовете в САЩ на нова модификация на крилата ракета и да се вземат мерки за подготовката на "симетричен отговор", предаде ТАСС.

Oще по темата

Според съобщение на пресслужбата на Кремъл, разпространено днес, Путин е направил това на съвещание на руския Съвет за сигурност.

"Предвид създалите се обстоятелства възлагам на министерството на отбраната, министерството на външните работи и други ресорни ведомства да анализират нивото на заплаха, създавана за нашата страна от споменатите действия на Съединените щати, и да предприемат изчерпателни мерки за подготовката на симетричен отговор", е казал Путин според съобщението.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 4 години

Плаваща централа.бомба и уцелени мишени от супер дупер ПВОто ,летели с над 2000км/ч и разбира се по точна територия и възможност за радарно прихващане!*** и учението ,нашите на Шабла дават по-добри резултати с 20% от ушанките ,въпреки старата техника!Това за неспокойство на руските ***,дето пишат тука и нямат и един ден военна ситуация,за яснота по въоръгение и ефективност -нема смисъл!И рускине спецназ стрелят с Хеклер и Кох и предпочитат Глок ,Берета или Колт на кръста ,а не Макаров!

38

оня бай Ставри

преди 4 години

Не вдяват щото са тъпички. Стокхолмски синдром.

37

Аспарух

преди 4 години

До писачите от колониалното население във България:САЩ освен,че ни направиха колония без самоуправление,то и ни готвят за пушечно месо,не го ли вдяват вашите главички?

fallback