fallback

Руският и беларуският президент – Владимир Путин и Александър Лукашенко, посетиха Свето-Преображенският Валаамски мъжки манастир в северозападната част на Русия. Посещението е част от срещата на двамата лидери, които обсъждат положението в съюзната държава Русия – Беларус и връзките между областите, регионите и републиките помежду им.

Oще по темата

Бившият шеф на F1: Бих застанал пред картечница за Путин!

Журналисти и потребители на онлайн мрежата веднага забелязаха новите маратонки на руския лидер. Според тях те са на стойност близо 1000 долара (62 хиляди рубли). Маратонките са дело на италианския бранд  Loro Piana, със специална защита против намокряне.

Беларуският президент дойде в манастира със своя син Николай. Лукашенко отдавна е известен със странната си принадлежност към църковните дела – той се определя като атеист, но православен атеист, каквото и да означава това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Руски циганин

преди 4 години

Ами господа драскачи на тази смешна статия, това е Шефа на земята...Шефа на света, господин великият Путин...Ви да не искате да ходи с маратонки за 16 лв...Слава на Русия, слава на Путин...

64

Kraso

преди 4 години

Путин има Восток за 200$ а нашият поп Николай има златен Ролекс.

63

Анонимен

преди 4 години

Te са му подарак от Винету.

fallback