Снимка: Reuters
fallback

На срещата на високо равнище на Г-20 в Япония следващата седмица, американският президент Доналд Тръмп може да обсъди с руския си колега Владимир Путин темата за вероятна руска намеса в предстоящите през 2020 г. президентски избори в САЩ, предадоха Ройтерс и ТАСС.

"Възможно е", каза Тръмп в интервю за телевизия Ен Би Си, излъчено днес.

Oще по темата

"Ако искате да го направя, ще го направя", добави той в отговор на въпрос дали ще предупреди руския си колега, че евентуална намеса на Москва в американските избори е недопустима, предава БТА.

Малко по-рано днес пък руският президент коментира обтегнатите отношения между двете суперсили като каза, че Москва ще изчака Вашингтон да поднови диалога.

"Нека те да решат дали искат, или не искат да развиват отношенията си с Русия. Ако искат диалог, ние сме отворени за това, ако ли не, ще ги изчакаме да узреят", изтъкна Путин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

бай Ван

преди 4 години

Ставането на нещо ясно в руско американските отношения минава през поредното разбъркване на картите от което освен Щатите друг полза няма на има.

14

Анонимен

преди 4 години

В миналите или в предстоящите избори, ще я обсъждат, или ще я уреждат? Не става ясно.

13

Спомени

преди 4 години

през 2000 година манипулиращи изборите в САЩ с цел имитация на демокрация ме намериха в Киев . Поискаха становище кой да изберат за президент Джорд Буш младши или АЛ Гор..Вижте тогава какви смешни разлики имаше в гласовете ..При имитацията на демокрация между Хилъри КЛинтон и Доналд Тръмп беше още по интересно..Агент на FBI контролиран с микро чип няколко пъти по време на изборите искаше АРЕСТ НА ХИЛЪРИ КЛИНТОН ..

fallback