Снимка: Reuters
fallback

Спасители са открити под руините на частично срутилата се жилищна кооперация в Магнитогорск телата на още трима загинали.

Oще по темата
Спасители са открити под руините на частично срутилата се жилищна кооперация в Магнитогорск телата на още трима загинали, предаде ТАСС, като се позова на министъра на извънредните ситуации Евгений Зиничев.

Засега издирвателните екипи не могат да стигнат до телата, защото има риск от рухване на конструкцията, предава БТА.

Жертвите на трагедията в Магнитогорск са вече 7. Спасително-издирвателните екипи се опитват на установят местоположението на още 35 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 5 години

Много е важно първите две изречения в статията да са едни и същи. Така "статия" от 3 изречения вече става цели 4! Тънкостите на днешната "журналистика".

23

Чужденец

преди 5 години

До Анонимен 24:Дали? Щото вие в България уже уж бягате, нямате ограда и все сте си там...

22

До Анонимен 25

преди 5 години

Сега разбрах, че 80% на проф.Иво Христов са съзнателно занижени. Искал човекът да остави на малцинството малко надежда! Я ми кажи англичаните как са влезли в Индия (Пакистан изкуствено е отцепен от Майка Индия)! По килим от розови листенца? И са се занимавали да учат индийците на британски обноски? Чай в 5, голф, крикет? Прочети за въстанието на сипаите и как са ги разстрелвали с оръдия!Само образованието ще спаси България. Това, на което предателите посегнаха първо! За което Маргрет Тачър каза

fallback