Снимка: Reuters
fallback

Президентът на Русия Владимир Путин и лидерът на САЩ Доналд Тръмп няма да се срещнат докато Кремъл не освоби украинските кораби и моряци, които по-рано този месец бяха задържани до Крим. Това бяха категоричните думи на съветника на Тръмп по националната сигурност Джон Болтън, цитиран от Ройтерс.

"Не виждам условия в обозримо бъдеще, при които такава среща да се състои, преди корабите и екипажите да бъдат освободени", каза Болтън пред журналисти във Вашингтон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 5 години

До АНОНИМЕН 1 е как кой кой напира да пуска газ за ЕС за да не ги изпреварят други играчи

40

майтап,бе Уили!

преди 5 години

Ами значи ,очертава се среща на Путин със следващия президент!?Интересното в случая е това,че САЩ през 2019 г.може да имат нов президент!?Но и да има ,и да няма все тая ,защото подобна среща ще има само информативен характер и от нея няма да произтечи нищо!?Както ЕС,така и САЩ сега се намират в състояние на неконтролирано завихряне ,което не е ясно кого ще отнесе!Тереза Мей,Макрон,Меркел са в партер,а изборите за ЕП могат да станат шок за управляващите партии!?За какво да се среща Путин!?

39

АНОНИМЕН 2

преди 5 години

ХЕЙ, АНОНИМЕН, ТИ КАКВО СЕ СУЧЕШ ТАКА И ОВАКА? ТИ ДА НЕ СИ НЯКОЙ ХИБРИДЕН, ЧЕ ДА ГИ ПЛЕТЕШ ТЕЗИ ИНТРИГИ? Ако ще сечеш на едно място - сечи, ама това дето го правиш си е чисто раздвоение на пола и личността! Сега разбирам защо толква се пазиш и в главата ти все задни дворове!

fallback