fallback

Жертвите на взрива в Керч са вече 18, съобщи ТАСС. 15 души са все още в неизвестнот, предава RT news.

Междувременно първият заместник-началник на руската армия Сергей Меликов потвърди, че взривът се разглежда като терористичен акт.

Oще по темата

"Събитията, които се случиха в Керч напълно изискват действията на Росгвардията", заяви той.

Министерството на отбраната на Руската федерация осигури четири самолета Ил-76 за евакуацията на ранените. Ведомството подготви и места във военните болници за пострадалите.

Следствието вече е започнало разследване за терористичен акт.

Според разследващите експлозията е била причинена от натъпкано с метални парчета самоделно взривно устройство, поставено в столовата на колежа.

Властите евакуират училища и детски градини в Керч след взрива, предаде Reuters. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

Анонимен

преди 5 години

От византия Свендослав получава една торба оборска тор и клане на цялата му зг.ан барабар с него никой еле да го признаят за ЦАР някакво *** варварско вожче от севера. А какво дават ромейте за жена на покръстения Владимир по късно е показателно ...Дъщеря на ханджиска про.ститу.тка

120

Анонимен

преди 5 години

Титлата Княз е българска и славянска,след идването на Княз Светослав на власт,той се оженва за българска принцеса Елена-Олга и получава титлата ЦАР както от Византия,така и от съпругата си,която е от български царски род,тогава приемат и православието,всичко това не е написано в Уикипедията,направо липсва и са писани някакви смешни лъжи.Лъжци и фалшификатори на история!

119

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТоку-що прегледах Уикипедията,пълна е с опашати лъжи,последните византийски владетели се сродяват с българите,други избягват при руснаците,сръбските владетели също имат българска кръв и византийски роднини.Това са ЕДИНСТВЕНИТЕ три народа,които имат царска титла,получена от Византия,това е императорска титла.Ако намериш доказателства за други ЦАРЕ,ела и ги напиши!

fallback