Снимка: Reuters
fallback

Кандидатите на управляващата партия "Единна Русия" на Владимир Путин загубиха изборите за губернатор на Хабаровския край в руския Далечен Изток и на Владимирска област, предава РИА Ноовсти.

И в двата случая печелят кандидатите на Либерално демократическата партия на Владимир Жириновски.

Oще по темата

Депутатът от Държавната Дума Сергей Фургал спечели почти 70% от гласовете след обработката на 100% от бюлетините на вота за губернатор на Хабаровския край, според данни на ЦИК.

Досегашният губернатор на района на Вячеслав Шпорт успя да спечели по-малко от 28%.

Кандидатът на Жириновски Владимир Сипягин грабна победата и в губернаторските избори на Владимирска област с 57,03% от гласовете.

Досегашният губернатор Светлана Орлова спечели 37,46%, според Централната избирателна комисия след преброяване на 100% от протоколите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

айде пътеката

преди 5 години

Този Гощу да не е от Бразилската компартия че толкова надъхан.Теб колко пъти те е срещал тигър в гората или поне вълк?А колко кръв са ти изпили комарите?Ти като си страхлив, кой ти е крив?Тези които имаме живец, ние ще оцелеем. Както великите Българи дато са били една шепа народ но са се населили под стените на Цариград.

64

Гощо

преди 5 години

До така е Ти май не схващащ термина "Социален"- САЩ бяха,поне бяха до средата на 70 те социална държава както и повечето европейски държави.Включително и България .Сега си страна от Третия Свят ,даже четвъртия накоято и продават МИлка -фалшив при това и някоя компания печели от тая работа а населението -болшинството разбира се -става все по бедно и измира от болести присъщи за за Аврикански страни,барабар с животните и Африканската Чума

63

Гощо

преди 5 години

До Гoшу Ако за "Запада" Русия е дивеч и бъдещ противник-Цивилизационен ,военна заплаха,екзистенциална заплаха то Ти си мръвка която по всяко време може да бъде обезкостена и бутната в печката без да се замислят изобщо дали ще те има или Не .Безгласна буква.Ти си безгласната буква не Русия.

fallback