Снимка: архив, Reuters
fallback

От 1 до 8 септември Русия ще проведе в Средиземно море мащабно военно учение с участието на над 25 кораба и 30 самолета. Това съобщи днес министерството на отбраната в Москва, предаде ТАСС.

Става дума за планово учение, в което ще се включат сили на руския военноморски флот начело с ракетния крайцер "Маршал Устинов", уточни ведомството.

Oще по темата

Ще участват и въздушно-космическите сили на Русия, които ще работят по учебни задачи в международното въздушно пространство.

Те ще използват стратегически ракетоносци Ту-160, самолети за борба с подводници Ту-142МК и Ил-38, изтребители Су-33 и самолети Су-30СМ от морската авиация, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонименне е необходимо да влиза в зоната на ПВО на противника, изстрелва ракетите си и се връща---------------- Навлиза ако преди това руснаците с трите си хиляди самолета са унищожили 10-те хиляди американски и другите 6 хиляди натовски самолети.

85

Има инвазия чужда

преди 5 години

Откриха пробив в Средиземно море през които е било осушено морето в недалечното минало..вероятно о чужда цивилизация..Геолози да докладват кога е започнало осушаването колко време е било пресъхнало и как са пробили Гибралтар има много точни данни..

84

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са просяци

fallback