Снимка: Daily Mail
fallback

Дете се размина на косъм от смъртта, след като полетя от четири етажна сграда в руския град Дзержинск, съобщават от "Дейли мейл".

На улицата работили двама мъже, които асфалтирали пътя пред блока. В почивката си Дмитри и Вадим  забелязали детето, което тръгнало да отваря прозореца на апартамента и предположили, че момченцето може да падне. Случката се разиграла за секунди – детето полетяло от високата сграда, но за щастие двамата мъже успели да го хванат. Благодарение на тях детето се отървава само с рана на коляното.

Бабата и лелята на момченцето били в апартамента по време на инцидента.

Двете жени сега са благодарни за героичната постъпка на работниците и не могат да повярват, че нещастната развръзка се е разминала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

И.Б.

преди 5 години

При деца на тази възраст е непростимо да не са до детето, което гледат! А две жени рускини са били в спалнята и са разговаряли. Извадили са огромен късмет с двамата руснаци, спасили любопитното дете. Покойната ми баба Сирма е била в началото на 20-ти век в Одеса и ми разказваше, че рускините не работели, а само "плясали и смеялис".

6

Крим не е руски

преди 5 години

А мама бъйла заета-работала в спалня..ха.ха Такава е съдбата на руските деца че майките им работят в семейната спалня..ха.ха

5

Анонимен

преди 5 години

Да летиш и да падаш са много различни неща

fallback